Tel. 06 5318 1224 info@basaltwapening.nl

Familiebedrijf met verstand van gevelherstel

Groothandel en importeur

Basaltwapening.nl richt zich op het repareren en versterken van gevels. Daarnaast is Basaltwapening.nl groothandel en importeur van producten die woningen aardbevingsbestendig maken en gevels versterken. Deze producten levert Basaltwapening.nl uitsluitend aan het eigen dealernetwerk.

De betrouwbare partner

Woningherstel.nl is een West-Fries familiebedrijf en gevestigd in Hem. Bouwen zit de familie Bosstad in het bloed. Woningherstel.nl heeft dan ook ruime ervaring met alle facetten van de bouw. Grote bekendheid kreeg het bedrijf als betrouwbare partner in renovatie van oudere woningen en monumentale panden. Van het puntje van het dak tot en met de fundering ondergronds. Onlangs is het bedrijf als eerste in Nederland gecertificeerd voor Funderingsherstel.

Trillingsbestendig

De muren van vele honderden woningen in Nederland zijn inmiddels versterkt door Basaltwapening.nl. De komende jaren worden naar verwachting circa 90.000 woningen in aardbevingsgevoelige gebieden trillingsbestendig gemaakt. Basaltwapening.nl gaat dus een kansrijke toekomst tegemoet.

Dealernetwerk

Basaltwapening.nl is actief in heel Nederland en werkt samen met een netwerk van geselecteerde dealers. Elke dealer is opgeleid door Basaltwapening.nl, dat staat garant voor een ijzersterk resultaat.

Elbaweg 44, Hem

Tel. 06 5318 1224